Fenomen Çağla Çağlayan, Burak Bulut’un Sevgilisi Eda Sakız Hakkında Olay Yaratacak İddialarda Bulundu!

Fenomen ve şarkıcı Eda Sakız’ın efendiliğiyle kalbimizi fetheden Burak Bulut ile bir süredir mutlu bir ilişkisi var. Geçtiğimiz günlerde fenomen Çağla Çağlayan, paylaştığı bir video ile Eda Sakız’a açtığı davayı kazandığını ve Sakız’ın hapis cezası aldığını söyleyince ortalık karıştı. Çağlayan’ın bu açıklamasından sonra iki fenomeni davalık yapan olay merak konusu oldu. Bakın Çağlayan’ın kazandığını söylediği davanın iç yüzünde neler varmış.

İşte detaylar ?

Kariyerine TikTok platformunda çektiği videolarla başlayan Eda Sakız, şimdilerde arka arkaya çıkardığı şarkılarla yükselişe geçen fenomenlerden biri haline geldi.

Belki denk gelmişsinizdir, fenomen ve şarkıcı Eda Sakız’ın efendiliğiyle kalbimizi fetheden Burak Bulut ile bir yılı aşkın süredir devam eden mutlu bir ilişkisi var.

Buraya kadar her şey normal. Eda Sakız’ın Burak Bulut’tan önce kendisi gibi fenomen olan Buğrahan Tabak ile inişli çıkışlı bir ilişki vardı.

İnişli çıkışlı diyoruz çünkü; çift sık sık kıskançlık sebebiyle tartışıp ayrılık aşamasına geliyordu ve sonrasında tekrar barışıyordu.

Fenomenlerle Hasbihal sayfasının iddiasına göre; olaylar Çağla Çağlayan ve Buğrahan Tabak ikilisi arasında başlıyor. Yani Eda Sakız sonradan dahil oluyor.

Buğrahan Tabak bir at çiftliğinde çalışırken fenomen Çağla Çağlayan, çekim yapmak için at çiftliğine gidiyor ama gün sonunda çekilen fotoğrafları beğenmiyor. Yeniden çekim yapılmasını istiyor.

Buğrahan Tabak da hatalarını telafi edeceklerini söyleyip numarasını Çağla Çağlayan’a veriyor. Çağlayan, kendisine verilen numaraya ben Çağla diyerek mesaj atıyor.

Sonrasında Eda Sakız, kıskançlık krizine girip Çağla Çağlayan’a ağza alınmayacak hakaretler ediyor.

Tüm bu olayların üzerine fenomen Çağla Çağlayan, geçtiğimiz günlerde paylaştığı bir video ile Eda Sakız’ın hapis cezası aldığını açıklayarak gündeme bomba gibi düştü.

İşte Çağla Çağlayan’ın olay olan o açıklaması ?

Çağla Çağlayan, açtığı davayı kazandığını açıkladı fakat Eda Sakız, hâlâ sessizliğini koruyor. Bakalım bu olayın sonu nereye gidecek?

Siz bu olay hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x